Kookclub maart 2017
Kookclub maart 2017
Aperitief Sacramento
alles mengen versieren met aardbeien
|
Ingrediënten voor 4p. 1 liter bloedappelsiensap 10 cl siroop van aardbeien 10 cl bruine rhum
|
Voorgerecht : Carpaccio van Rundsvlees
Rundsvlees in vorm plat slaan,tussen film leggen en in frigo laten Eitjes pocheren in azijn, water, 2 min. afkoelen;
|
ingrediënten voor 4 p.: rundsvlees kleine eitjes (kwartel) kipbouillon chinese Mie echalot,look,pili-pili pijpajuin
|
Hoofdgerecht : Chioppino
Olijfolie in pan, look, als de look bruint gepelde tomaten +fijn gesneden groentenmengeling, gourgette,venkel,aubergine,paprika. Alles goed inkoken daarna visassortiement erin schikken en op’t laatst de mosselen en kokkels. Serveren met stokbrood en lookmayonaise
|
Ingrediënten voor 4p. : gepelde tomaten, fijn gesneden groentenmengleing,gourgette, vennkel,aubergine, paprika,
|
Nagerecht : Citroentaart
|
|
taartbodem maken met speculoos,boter, suiker en alles cutteren. in vorm duwen en 15 min in frigo , afbakken op 180° 10 min.
Nahet bakken van het deeg, mengsel eropgieten en 1 h in frigo laten afkoelen
|
Ingrediënten voor 4p: citroencrème:90clmelk,
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie